het gevelbankje breed metaal

Waarom deze gevelbank beter is dan alle andere

Ben jij op zoek naar een klapbank maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Deze gids geeft je alle informatie die je nodig hebt om straks jouw perfecte gevelbank te kunnen kiezen.

De verschillende types

Er zijn verschillende types gevelbanken verkrijgbaar. Wij hebben ze op een rijtje gezet om je meer duidelijkheid te geven bij het zoeken naar de perfecte oplossing voor jou. Kies jij voor een gevelbank die omhoog klapt, omlaag klapt, of allebei kan?

Het verschil tussen een klapbank, gevelbank of muurbank

Er zijn drie benamingen die gebruikt worden voor bankjes die aan de muur gemonteerd worden. Gevelbank wordt het meest gebruikt. Zowel muurbank als klapbank wordt ook gebruikt. De naam muurbank geeft aan dat de bank aan een muur bevestigd kan worden waarbij een gevelbank doet lijken dat deze alleen geschikt is voor een (buiten)gevel. Echter is dit vaak gewoon een andere naam voor hetzelfde type product. Een klapbank is een bankje dat een zitting heeft dat kan ‘klappen’. Best logisch toch? Sommige gevelbanken/muurbanken kunnen dit namelijk niet. Een klapbank zie je vaak wanneer de stoep smal is, gebruikers niet willen dat onbekenden op hun bankje gaan zitten, of als er schoonmaakdiensten door de straat komen met veegmachines.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven